Docufilm: Beyond Gay – The Politics of Pride

Veel mensen begrijpen niet waarom holebi’s en transgenders eenmaal per jaar massaal de straat op komen tijdens de jaarlijkse Pride (sinds vorig jaar officieel ‘Pride4Every1’ geheten). Ze zien in de media vaak een eenzijdig beeld van deze optocht, waarbij extremen getoond worden die vaak choquerend overkomen. Deze Canadese documentaire geeft iedereen een beter inzicht in de achtergronden van de Pride, de beweegredenen en de dieper liggende motivatie en noodzaak ervan.

Wat?

Documentaire “Beyond Gay”, gratis toegang

Waar?

Bibliotheek Kris Lambert, Wellingtonstraat 7, 8400 Oostende

Wanneer?

Zaterdag 10 mei, 14u

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)