you_and_the_night

Elke tweede zondag van de maand organiseert Cinema Sfinx in Gent één vertoning met een film over het LGBT-thema.  ‘You and the Night’, een veelbelovend filmdebuut  van Yann Gonzalez. Deze film is een bespiegeling over thema’s als seks, de liefde en de dood, gegoten in een absurdistische vertelling met een flinke dosis jaren tachtig (en verder terug) retro kitsch.

Zondag 9 maart 2014 om 17u ‘YOU AND THE NIGHT’

‘You and the Night’ (Les rencontres de l’après minuit) is een bespiegeling over thema’s als seks, de liefde en de dood, gegoten in een absurdistische vertelling met een flinke dosis jaren tachtig (en verder terug) retro kitsch. De opzet van het verhaal is simpel: een stel organiseert samen met hun hulp in de huishouding, een travestiet in het uniform van een dienstmeisje, een orgie en nodigen daarvoor diverse stereotype personages uit.

Naast ‘de tiener’, ‘de slet’, en ‘de ster’ springt vooral oud voetballer Eric Cantona als ‘de hengst’ het meest in het oog.

Meer informatie?

http://www.sphinx-cinema.be/film/you-and-night