Moeders gezocht voor kortfilm

Proud Projector is bezig aan een nieuw audiovisueel project en heeft hierbij de hulp nodig van Jan en Janina Alleman. In deze eerste fase wil de organisatie aftoetsen wat de mogelijkheden zijn om het project waar te maken.

Voor een nieuw audiovisueel project is Proud Projector (het team achter de kortfilm ‘Roerloze Ontploffingen’ ) op zoek naar leuke, grappige, interessante, opmerkelijke of ontroerende LGBT OUTING-verhalen waarin MOEDERS een centrale rol spelen.

Heb jij zo’n verhaal? Neem dan zeker contact op via [email protected] of stuur een priv├ębericht op Facebook

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: