Docufilm ‘Een man weet niet wat hij mist’

In deze documentaire gaan makers Tim (26) en Nicolaas (29) op zoek naar de grenzen van hun eigen seksualiteit. Beiden zijn homo, tenminste, dat denken ze. Nicolaas heeft het wel eens met een meisje gedaan, maar Tim niet. Hij vraagt zich af hoe homo hij eigenlijk is. Want is ‘homo’ niet eigenlijk gewoon maar een etiket, een hokje waar hij zichzelf in heeft gestopt omdat de maatschappij van je verwacht een keuze te maken? En wat gebeurt er als Tim uit zijn hokje stapt; is hij echt zo homo als hij denkt?

Tijdens hun zoektocht praten Tim en Nicolaas met deskundigen over hun seksuele identiteit en volgen we hen op de weg naar Tims hetero-ontmaagding. Zijn de grenzen van Tims (en een ieders) seksuele identiteit op te rekken?

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: ,