Holebimuseum in Kortrijk?

Op de blog van Kortrijk scheefbekeken lezen we dat de Schepen het voorstel deed voor het ‘eerste’ holebimuseum in Europa. Helaas voor hen was Berlijn al 26 jaar eerder met het idee en Jong & HiB realiseerde vorig jaar haar eigen holebimuseum. Nu ons project is afgerond, blijft de mobiele tentoonstelling uitleenbaar voor kleine tot middelgrote expositieruimten. Het Holebimuseum werd uitgebreid met zeven ‘schaamte’ symbolen (aangebracht in katoenen ondergoed op displays) en een kortfilm over zelfacceptatie.

Meer weten?

Vlaanderen heeft holebimuseum

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: , ,