Ontsnap jij aan homofoob geweld?

“Ontsnap jij aan homofoob geweld?” is een onderzoek naar geweld tegenover holebi’s in Vlaanderen. Deze studie wordt uitgevoerd door het Steunpunt Gelijkekansenbeleid en Universiteit Gent, in opdracht van Vlaams minister voor Gelijke Kansen Pascal Smet. Ondertussen hebben al heel wat mensen de vragenlijst ingevuld, maar we zijn nog steeds op zoek naar deelnemers.

Iedereen die zich in meer of mindere mate als holebi identificeert wordt vriendelijk uitgenodigd om deel te nemen aan de online enquête op www.holebigeweld.be! Ook holebi’s die geen ervaring hebben met geweld kunnen de vragenlijst invullen, we zijn immers op zoek naar een diversiteit aan mensen en ervaringen.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)