Op de algemene vergadering van 4 december 2012 werd unaniem beslist dat  Jong & HiB haar samenwerking met het CGSO stop zet. Onze zetel werd verplaatst naar Ezelstraat 131 in Brugge. Mocht u communicatie richten naar ons oude adres, dan zal deze nog tot 8 maart worden doorgestuurd. Ook ons bankrekeningnummer is gewijzigd. Mocht u een gift gestort hebben zal deze automatisch terugkeren.

Activiteitenlokaal gezocht

Jong & HiB is op zoek naar een (gedeeld) activiteitenlokaal. We moeten kunnen beschikken over een plaats om een kast neer te zetten met onze holebi en transgenderboeken- en dvdcollectie. Mochten jullie ons daarbij kunnen helpen of een lokaal weten dat vrij is, stuur gerust een mail en dan gaan we het voorstel bekijken.

De nieuwe gegevens zijn:

Jong & HiB vzw
Ezelstraat 131
8000 Brugge

BE44 9730 7932 7745