In samenwerking met ECFA (European Children’s Film Association) en Het Huis van de Mens organiseert Jekino op 14 november de internationale lancering van het RAINBOW project tijdens het Pink Screens festival in de gebouwen van Bronks aan de Brusselse Varkensmarkt. Internationale experts in holebi- en transgenderrechten zullen er het belang van het RAINBOW project aankaarten in het licht van recente homofobe gebeurtenissen. Voor elke leeftijdsgroep wordt één van de geselecteerde kortfilms vertoond. En er wordt gerekend op de pers om het project verder in de kijker te zetten. De uitnodiging naar premier Di Rupo is alvast vertrokken. Nu nog afwachten of hij komt! Meer info vind je binnenkort op de aparte website van Rainbow (Rights Against INtolerance Building an Open-minded World):
http://rainbow.ecfa.info.