Inschrijven per onderdeel is verplicht en kan via mail. Toegangsprijs is 10 euro voor alle activiteiten of 4 euro per film. Inschrijvingen zijn beperkt tot 20 personen. Het holebimuseum blijft tijdens het festival toegankelijk.

10:00- 12:00 Gaypower outside the box

Workshop over seksualiteitsbeleving van homo’s, lesbiennes, bi’s en transgenders aan de hand van een nieuw spel met interactieve vragen.

15:00 – 15:15 Kortfilm: Franswa Sharl (T)

De twaalfjarige Greg is op vakantie in Fuij met de familie en haalt het bloed onder zijn vaders’ nagels vandaan wanneer hij deelneemt aan een schoonheidswedstrijd.

15:20 – 17:00 Film (T)

Info volgt maandag

17:10 – 18:40 Film: Is It Just me? (H)

Eén van de meest grappige en romantische gay-komedies in jaren! Is It Just Me? geeft een verfrissende kijk op het zoeken naar Mr Right…

Blaine is een schattige en knappe jongen, maar totaal onbewust van zijn eigen aantrekkelijkheid. Het lukt hem maar niet leuke jongens te ontmoeten, laat staan een vriendje en een relatie te krijgen. Zijn knappe huisgenoot Cameron snapt niets van Blaine en begrijpt niet dat hij niet net zoals hij geniet van zijn vrijgezellenbestaan en de bijbehorende one night stands.

Blaine zit liever op zijn kamer en probeert via een online zoektocht zijn geestverwant te vinden. Als hij de verlegen Zander tegenkomt en ze elkaars foto uit willen wisselen, stuurt Blaine per ongeluk een foto van zijn eigen huisgenoot Cameron. De romance die lijkt te ontstaan, is gedoemd te mislukken en Blaine durft het niet aan om Zander te ontmoeten. Hij besluit Cameron in zijn plaats te sturen.
Als er een klik blijkt te zijn tussen Zander en Cameron, lijkt de liefde wederom aan de eenzame Blaine voorbij te gaan… of toch niet?

Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.