Inschrijven per onderdeel is verplicht en kan via mail. Toegangsprijs is 10 euro voor alle activiteiten of 4 euro per film. Inschrijvingen zijn beperkt tot 20 personen.

16:00- 18:30 Gaypower: Het Holebimuseum

Workshop over holebigeschiedenis met overzichtstentoonstelling over de geschiedenis van homo’s, lesbiennes, bi’s en transgenders. Het holebimuseum blijft tijdens het festival toegankelijk voor alle bezoekers.

19:00-19:30 Kortfilm Moustache (T)

Een Jong & HiB klassieker: de hilarische Australische kortfilm ‘Moustache’. Niet ondertiteld, Engels gesproken.

19:30-21:30 Film: CHILDREN OF GOD (H)

De jonge kunstenaar Johnny gaat naar de Bahama’s om inspiratie op te doen. Al snel ontmoet hij Romeo, een aantrekkelijke donkere muzikant. Hoewel Romeo verloofd is, is er overduidelijk aantrekkingskract tussen de 2 mannen. Romeo heeft wel eerder met mannen geëxperimenteerd, maar de gevoelige Johnny is niet zomaar een fling en hun relatie wordt al snel gecompliceerder dan een leuke vakantieliefde…
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.

21:30-23:00 Film THE FOUR FACE LIAR (L)

Bridget, literatuurstudente in New York en liefhebster van Emily Brontë, is gek op vrouwen. Ze wil absoluut geen relatie en noemt de vrouwen die ze verovert naar de dagen van de week. Met haar beste vriend Trip deelt ze een appartement. Trip is net als zij een rokkenjager, ondanks het feit dat hij wel een relatie heeft.

Op een avond ontmoeten ze het schijnbaar perfecte stelletje Gregg en Molly. Trip en Gregg, beiden gek op sport en games raken direct met elkaar bevriend. Ook Molly – eveneens studente literatuur – en Bridget kunnen goed met elkaar overweg. Ze besluiten samen te studeren, maar al snel verandert de aandacht voor de literatuur in lust voor elkaar.
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.