Jong & Holebi in Brugge viert feest, want op 28 september 2002 zag de organisatie het levenslicht en volgende week zijn we dus 10 jaar bezig. Dit jaar werden we niet alleen vzw met een licht gewijzigde koers naar activiteiten, maar werden we ook lid van de holebi-koepel çavaria en kregen we een nieuw lokaal toegewezen. Ook mochten we heel wat bevriende holebi-groepen verwelkomen in onze thuisbasis, wat voor een fijne interactie heeft gezorgd. Voor een holebi-jongerenorganisatie die nooit helemaal stil heeft gezeten, breken we in Brugge dan ook een record.

Geen tijd om terug te denken, wel om het te vieren. Dat doen we met tien intieme filmvertoningen en twee workshops.

Inschrijven

Inschrijven voor alle voorstellingen en workshops is wegens beperkt aantal plaatsen (max 20 personen) verplicht. Per vertoning is het 4 euro, voor toegang tot alle activiteiten betaal je 10 euro.

Bedankt

Dit initiatief geniet de steun van Stad Brugge, Stedelijke Jeugddienst. We bedanken ook onze andere collega’s: Polaris vzw, Cavaria vzw, CGSO vzw, LezBruges, Omegagay, Gayso.net, Gayworld.be, Stukje Anders, TransWest, Provinciebestuur West-Vlaanderen, Jint vzw, Gelijke Kansen in Vlaanderen, de Vlaamse Gemeenschap dienst Jeugd & Sport, Out of Side, Punt Andere Lijn, WJNH vzw, Diversiteitsdienst Brugge, de Nationale Loterij en privé-sponsors die ons jaar na jaar bleven steunen.