Boek ‘De koning is zwanger’

De Koning is Zwanger is een kleurrijk prentenboek met een verrassend verhaal en een (dikke) knipoog. Het prentenboek bevat een origineel en vrolijk verhaal voor kleine mensen van ongeveer 3 tot 8 jaar.

Het verhaal van De Koning is Zwanger is geschreven en getekend door de Haagse kinderboekenschrijver Stefan Wolters, van wie eerder de succesvolle boeken Ridder Ratjetoe en De Koning met de kikker op zijn hoofd zijn verschenen. Stefan is niet alleen schrijver en tekenaar, maar ook poppenkastspeler en heeft van het verhaal van De Koning is zwanger een speciale poppenkastvoorstelling gemaakt.
“Koning Paflof wil zo graag een kindje. Maar heeft geen vrouw. Iedereen vertelt hem dat alleen mevrouwen een kindje kunnen krijgen. Dat vindt de koning heel oneerlijk. Dan ziet hij waar de kindjes vandaan komen en krijgt hij een slim idee (dat vindt de koning tenminste zelf). De mensen kunnen hun ogen niet geloven. De koning lijkt wel………… zwanger!”

ISBN 9789491480034 | € 15.00

 

Meer info?

www.leonon.nl

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)