L-day 2010! De Vooruit te Gent is op 31 oktober ‘the place to be’ voor L-ladies. Folia verwent je terug met een cocktail van activiteiten om je vingers van af te likken op de jaarlijkse L-day. We verwelkomen zowel nationaal als internationaal talent op onze podia. Rona Kennedy, Gloria, Lies Lefever, Tigresse, Three times a lady, en vele andere … staan te popelen om jullie te entertainen. Daarnaast is er ruimte voor ontmoeting, info en verschillende workshops. Om 21.30u vliegen we erin met een spetterende openingsact van het deense lesbische duo, de Fagget Fairys. Geen excuses voor laatkomers! Eens opgewarmd verleiden verschillende djane’s je tot de zwoelste dancemoves tot in de vroege uurtjes. Het event vindt plaats te Gent maar wij trekken jaarlijks meisjes en vrouwen van alle uithoeken van België aan.

Omcirkel 31 oktober maar met roze stift in je agenda of op je kalender. We willen jou dan heel graag op de L-day 2010 in de Vooruit (Gent).Kijk snel verder op de site voor verdere info over het programma.