Van 22 tot 24 oktober organiseert Modo Brussels (voorheen Modo Bruxellae) voor de 10e keer het Modo Parcours. Het parcours leidt u langs de mooie boetieks van originele nieuwe en gevestigde ontwerpers in het modehart van Brussel, Dansaertwijk. Het thema van het parcours is First Words of Fashion.

Het Modo Parcours is uitgegroeid tot een van de belangrijkste mode evenementen in Brussel. Voor de tiende editie is de artistieke directie in handen van La Cambre Mode(s) onder leiding van Tony Delcampe. Met zo’n zestig locaties is het een unieke gelegenheid voor modeliefhebbers om de deuren van luxueze boetieks te openen en om nieuwe places to be te ontdekken. Een niet te missen afspraak voor alle fashionistas.

Het programma/plan van het parcours wordt opgehaald in het vertrekpunt De Elektriciteitscentrale, de bezoekers beginnen aan hun ontdekkingstocht van de ontwerpers op hun eigen ritme en in de volgorde die hen het beste uitkomt.

Vrijdag 22 oktober – van 11 tot 22u (Nocturne) + tentoonstelling First Words of Fashion
Zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2010 – van 11u tot 18u.

Tickets kosten 8 euro (parcours modo + tentoonstelling + goodie bag)

Meer info

http://www.modobrussels.be/