Kom naar het regenboogsalon

Wil je holebi’s ontmoeten zonder daarbij lid te zijn van een vereniging? Kom dan op zaterdag 6 november 2010 vanaf 13.30 uur naar het Muziekcentrum, Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk. (ligt aan het station van Kortrijk)

Dit huis is een oud radiogebouw van Radio 2, nu de ontmoetingsplaats voor vele muzikanten en creatievelingen in de regio Kortrijk. Een unieke plek, dachten we, voor deze feestelijke gebeurtenis: “Er zit muziek in de West-Vlaamse holebi- en transgenderverenigingen”.

Jong & HiB, het CGSO en tal van andere organisaties zullen aanwezig zijn.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: , ,