Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van oktober speelt Kees Meerman de succesherneming van zijn one man show in zijn eigen magazijn op Antwerpen Zuid!Vorig jaar stond hij daar maarliefst 2 maanden gestationeerd en dit jaar is de revanche.
In Ontketend koppelt hij comedy, stem, poëzie, piano, gitaar en dans tot één one man show met humor, gevoel en diepgang.
Kees Meerman vertelt in Ontketend over zijn familie. Zijn relaties. En over zijn avonturen aan de Vlaamse Kust. ‘Ontketend’ kookt van intelligente woede. Afschuw. Tederheid. Sensualiteit.
Ontketend slaat, zowel bij pers als publiek, in als een bom:
Met Meerman lijkt er een nieuw humorgenre te zijn opgestaan. Hij brengt een interessante mengvorm; een zoetgevooisde dansduivel, poëtische liefdesnummers en ontegenzeggelijk grappig. Meerman weet uit zware onderwerpen met de nodige zelfrelativering behoorlijk wat humor te puren. Hij weet als zanger en muzikant te raken.
De Morgen, Liv Laveyne
Ironie en sarcasme in een stroom van vormwissels. Het is de kunst van elke goede stand up comedian; persoonlijk en zelfs bloot durven zijn en zichzelf toch voortdurend relativeren. Ontketend ontroert, onderhoudt en charmeert.
De Standaard, Wouter Hillaert
Data: 1, 2, 7, 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29, 30 én zondag 31 oktober
Aanvang: 20.15 uur
Prijzen: 10 € (reservatie). 12 € (avondkassa)
Reservatie: [email protected] 03 / 821 01 36   www.ccdekern.be
Locatie: Magazijn Kees, Lange Elzenstraat 39, Antwerpen Zuid.
Naast de Colruyt, parallel aan de Brederodestraat, vlakbij PIVA
Parkeren: Desguinlei, ter hoogte van PIVA
Ontketend in Magazijn Kees is een samenwerking tussen Kees Meerman en cc de Kern.