Stadsfestival Brugge Centraal

Brugge is vijfjaarlijks het unieke decor voor een groot cultureel stadsfestival.  Deze editie palmen zowel creatievelingen van eigen bodem als artiesten uit Centraal-Europa de stad in.  ‘Brugge Centraal’ trakteert je ruim vier maanden lang op een intens en afwisselend aanbod van concerten, evenementen, films, podiumvoorstellingen en tentoonstellingen.  Het programma balanceert tussen Oost en West, heden en verleden, confrontatie en harmonie.  Net als de kunsthistorische tentoonstelling ‘Van Eyck tot Dürer’ is het hedendaagse kunstparcours ‘Luc Tuymans: Een visie op Centraal-Europa’ een blikvanger van het topevenement.

Meer info

http://www.bruggecentraal.be/

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: ,