Theater ‘s Nachts zijn alle katten grijs

Als het donker wordt, vervagen langzaam kleuren en vormen. De ene kat ziet er net als alle andere uit. Grijs! De wind, een krakende plank, een zucht, geritsel, de regen op het dak. In het duister kunnen we met onze oren zien en wordt de fantasie hun beste partner.

Anne Niepold speelt accordeon. Soms speelt ze prachtige melodieën, dan weer laat ze haar instrument  kreunen en zuchten, fluiten als een vogel en blaffen als een hond. Anne is gefascineerd door geluiden, dat is haar wereld. Ze vraagt zich af waarom haar accordeon anders klinkt als het donker is of  waarom ’s nachts alle katten grijs zijn en zoveel mooier miauwen.

Annes niet te stuiten nieuwsgierigheid, zorgde voor het idee voor dit concert met nieuwe, zelf gecomponeerde muziek die ruikt naar jazz en folk. Anne Niepold is een absoluut muzikaal talent en werd recent bekroond met de Toots Thielemans award.

ZO 23.05, 15:00
ANNE NIEPOLD / ZONZO COMPAGNIE

http://www.dewerf.be/

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: ,