Mannenondergoed van bananenvezel

Soms levert de zoektocht naar het gebruik van ‘nieuwe’ vezels interessante resultaten op. Zo werd modal (plantencellulose uit de beuk) en bamboe (anti-transpirerend) reeds door vele fabrikanten gebruikt in productie van onderkledij en sportgear.

Australische ondergoedmerk Aussiebum bracht zonet hipsters en briefs uit gemaakt van bananenvezel, met de smakelijke naam ‘Banana’. Hun nieuwste onderbroek voor mannen is voor 27 procent uit bananen gemaakt.

Het ecologisch verantwoorde ondergoed is gemaakt van de schors van de bananenplant. Het is niet enkel vederlicht maar ook zeer absorberend. “We konden nog meer bananenvezels toevoegen, maar dan werd het ondergoed wat sponzig” vertelt Lloyd Jones van AussieBum. Angst voor hongerige apen is niet nodig want de onderbroek ruikt gelukkig niet naar banaan.

Wil je meer zien?

Bekijk dan het filmpje of de bestelpagina.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: