Doe het licht uit en red de planeet

Earth Hour, ter herinnering, is een wereldwijde gebeurtenis tegen de klimaatverandering die dit jaar op 27 maart zal plaatsvinden. Het concept is eenvoudig: alle lichten doven van 20:30 tot 21:30 om vervolgens in het donker te duiken en aan alle politici te tonen dat de burgers concrete acties tegen de klimaatverandering willen.

Deze gebeurtenis kent elk jaar een groter succes (miljoenen personen in 88 landen hebben vorig jaar deelgenomen) en wij rekenen dit jaar ook op u om aan deze internationale actie deel te nemen!

Hoe doe je mee?

Het is heel eenvoudig: doof alle lichten, organiseer eventueel een speciale activiteit voor deze gelegenheid, en laat aan al je leden en aan iedereen in je omgeving weten dat je aan Earth Hour deelneemt, en spoor hen aan om eveneens deel te nemen!

Dit jaar wordt er een wedstrijd georganiseerd: de vereniging die het grootst aantal deelnemers registeert wint een fantastische prijs !!!
Zin om deel te nemen? Eén adres: http://www.wwf.be/earthhour

Zodra je ingeschreven bent, zal je een mail ontvangen die je deelname bevestigt. Wij vragen je om deze mail naar zoveel mogelijk personen door te sturen zodat we het bereik van onze actie kunnen verhogen!

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)