Wie de film ‘Crazy’ wil terugzien op groot doek kan terecht tijdens de Gay Nights in Kinepolis Oostende. Op donderdag 17 september om 19u00. Een Holebi-avond, met een drankje en een hapje, uiteraard een leuke film.

Inhoud

De film van deze editie is : C.R.A.Z.Y
25 december 1960. Zachary Beaulieu wordt geboren als vierde jongen in een gezin van vijf.  het is een heel gewoon gezin, met een liefhebbende moeder en een norse vader die trots is op zijn zonen.  De dagen gaan voorbij met het wassen van de wagen en tripjes naar de snackbar met papa.  Maar Zachary wordt ouder en de hechte band met zijn vader verzwakt.  Za’s puberteit staat in het teken van zijn broers, Pink Floyd en de Rolling Stones, van motorritjes om de meisjes te imponeren en stiekem roken, van grote en kleine ruzies en het voortdurende maar tevergeefs hengelen naar de aandacht van zijn vader.
Meer info

www.kinepolis.com
Gepost op 8 september 2009 om 12u51