Nieuwe lesbische roman uit van Kim Vaneerdewegh.

Kyra is een wildebras; ze leeft onregelmatig, drinkt veel, schuimt fuiven af en heeft de ene one-night stand na de andere. Dan krijgt ze op haar werk een nieuwe collega; Mirte. Mirte is reeds vier jaar samen met Lydie, voetbalt en leeft voor haar sport.

Ze zijn elkaars tegenpolen en dus kan het ook niet anders of ze worden tot elkaar aangetrokken. Mirte, die Kyra’s reputatie kent en zelf heel trouw is, kan niet ingaan op deze gevoelens.  Kyra langs haar kant, ervaart voor het eerst hoe het voelt om iemand echt graag te zien.

De prijs komt op 17 euro voor 243 pagina’s.

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar:  [email protected]

of bestellen via:  http://www.everyoneweb.com/VaneerdeweghKim/

Kyra is, net als het eerste boek ‘Juna’, ook te koop bij boekhandel ’t Verschil in Antwerpen.