Op donderdag 14 mei organiseert het Provinciaal Centrum Morele Dienstverlening Brussel en het Regenbooghuis een lezing over Holebi-ouderschap. De sprekers zijn Maarten Peeraer, actief bij ’t Kwadraat – holebi-oudervereniging en alleenstaande holebi-ouder.

Jochen van der Worp, coördinator Regenbooghuis Brussel en tevens in de running voor holebi-adoptie. Beide vertellen ons hun verhaal, en worden hierbij bijgestaan door Meester Jean Marie de Meester. Hij zal ons de technische en juridische aspecten duiden. Tevens zijn hij en zijn partner één van de eerste holebi-pleegouders in België.

Het geheel wordt gemodereerd door Mieke Stessens, Holebifederatie cel Gelijke Kansen.

Dit alles vindt plaats op donderdag 14 mei om 19 uur in de zaal Anneessens (tussenverdieping Premetrostation Anneessens) te Brussel.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website

www.liefde-is-vrijzinnig.be
Gepost op 13 mei 2009 om 17u52