Jongeren in Vlaanderen. Wie zijn ze, wat doen ze,…? Met het onderzoeksteam “Gelijke kansen, Jongeren en Onderwijs” (Vakgroep Sociologie, Universiteit Gent) en met het Steunpunt Gelijkekansenbeleid (Universiteit Antwerpen – Universiteit Hasselt), willen we de Vlaamse jongeren “openritsen”. Een hele waaier van onderwerpen zal in ons onderzoek aan bod komen: school, vrije tijd, vrienden, seksualiteit, relaties, persoonlijkheid,… Zzzip staat dan ook voor laten zien wie je bent en waarvoor je staat!

Het is heel erg belangrijk dat zoveel mogelijk jongeren onze enquête invullen. Zzzip draagt bij tot de ontwikkeling van een beleid gericht op het verbeteren van het welzijn van jongeren. Daarnaast delen we verschillende mooie prijzen uit. Elke vijfde deelnemer die onze vragenlijst op een degelijke manier invult, krijgt een cinematicket (kinepolis – film naar keuze) toegestuurd! Bovendien verloten we 3 iPod shuffle’s!

Dus ben je tussen 14 en 21 jaar, heb je zin om mee te werken aan zinvol onderzoek èn zie je een avondje film op de koop toe wel zitten? Surf dan naar www.zzzip.be

Nog vragen?
Neem gerust contact op: [email protected]

tel 09 264 67 29
Gepost op 21 oktober 2007 om 12u55