Vandaag bestaat Jong & HiB vijf jaar en we nodigen je uit morgen om dat samen met ons te vieren.

Zoeperstarparty

Vanaf 21u kun je terecht in de trendy foyer van de Magdalenazaal (MaZ) waar je kan genieten van een lekkere verjaardagscake en de nieuwste shopartikelen die we binnenkort online zullen aanbieden. Niet minder dan zeven condoomspakketjes en een deel van het herenondergoed zijn er verkrijgbaar.

Van kwart voor tien tot elf uur geeft discoshowband Starlight54 een swingend optreden, gevolgd door de inmiddels legendarische deejay-toeren van Dj Ass en Antz-Up. Je loopt er ongetwijfeld bekenden tegen het lijf, want wij hebben ons best gedaan om elke homo, lesbienne en bi uit Brugge persoonlijk uit te nodigen.

Graag tot morgenavond!

www.j-h.be/fuiven
Gepost op 28 september 2007 om 10u26