Broken Hearts Club

Nu zaterdag 15 juli is de weekend film op Een, eentje om naar uit te kijken. De film kreeg zeer positieve bevindingen op de Jong & HiB vertoning (14/3/05) in Cinema Lumière. Broken Hearts Club is een luchtige komedie met een ‘twist’.

De centrale figuur van deze romantische komedie is Dennis, een fotograaf uit West-Hollywood. Hij is jarig en nodigt daarom zijn vrienden uit. Vriendschap is voor hem het belangrijkste wat er is. Terwijl Dennis en zijn ‘familie’ hun weg zoeken in de wereld, kijkt hij terug op z’n eigen leven. Deze film is wellicht de eerste Amerikaanse homofilm, waar homo’s niet komisch, verwijfd of (dood)ziek zijn.

In de cast zien we meerdere bekende koppen aan het werk. Zach Braff (The Garden State, Chicken Little), Dean Cain (Superman uit de New Adventures of Superman) en ‘newbie’ Andrew Keegan (Wilson uit 7the Heaven, 10 thing I hate about you).

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)