Na het succes van My Big Fat Greek Wedding, schreef Nia Vardalos een nieuw avontuur die wij op je loslaten. Op vrijdag 11 mei zijn Connie en Carla te zien bij Jong en HiB in Cinema Lumière!

Het verhaal

Het Parool schreef: “Het naïeve enthousiasme van de toneelspelende serveersters Connie en Carla is even groot als de voorraad pruiken en kostuums die ze gebruiken om verveelde reizigers op een slaperig vliegveldje te vermaken. Wanneer ze door een kolderieke samenloop van omstandigheden moeten vluchten voor een stel domme, maar gevaarlijke gangsters, besluiten ze onder te duiken op een plaats waar ze als ‘sterren’ van het lunchtheater nooit gezocht zullen worden. Ze kiezen een stad die totaal verstoken is van cultuur: Los Angeles.

Connie en Carla belanden daar met al hun argeloosheid in een homobar, schrikken van twee zoenende mannen, maar ruiken direct hun kans als er een auditie voor dragqueens wordt gehouden. Liza Minnelli imiteren, dat kunnen ze vast beter dan die mannen.

De toon is sympathiek, wat mede te danken is aan de combinatie van goedmoedige kolder en kleine droge grapjes tussendoor. Zo ontwikkelt de Russische boef die de meisjes achterna zit, zich tijdens zijn tocht langs tweederangs podia tot een enthousiast liefhebber van het fenomeen lunchtheater. En voor wie het mocht interesseren: er is een uitgebreide gastrol voor de vroegere musicalster Debbie Reynolds als zichzelf.”

www.j-h.be/film
Gepost op 1 mei 2007 om 12u22