Bruggelingen hoeven geen voorstelling van onze openbare hoofdbibliotheek ‘De Biekorf’. De Biekorf ligt vlakbij de Markt, Lumière, Stadsschouwburg,.. kortom in het hart van de stad. Je kan er ondergronds parkeren en in hetzelfde gebouw is er ook het Cultuurcafé, het Cultuurcentrum en theaterzaal De Biekorf.

Naar aanleiding van de tentoonstelling “Holebikorf” (4-28 februari 2005) is er een holebi-leeslijst samengesteld.
In de lijst werden hoofdzakelijk de titels in het Nederlands opgenomen. Maar van veel vertaalde romans bezit de bibliotheek ook een exemplaar in de oorspronkelijke taal. Sommige romans bevinden zich in één van haar filialen.
Het personeel van de Biekorf bibliotheek helpen je graag in het vinden van het boek, tijdschrift, cd of dvd die je zoekt.

Download hier de eerste holebi-brochure van de Biekorf in een PDF-bestand.