#RainbowYourSelfie van 9-17 mei 2016 – voor leerkrachten én leerlingen

Ben je ervan overtuigd dat onder de regenboog iedereen kleurrijk zichzelf moet kunnen zijn? Maakt het je ook niets uit of iemand hetero, holebi of transgender is? Neem dan mee aan de #RainbowYourSelfie actie van 9 tot en met 17 mei en bestel snel je actiepakket met vlaggen, maskers, buttons , stickers en posters via www.gaystraightalliance.be en maak je leerlingen of klasgenoten warm voor deze actie!

Hoe doe je het?
Upload via het facebookevent rainbowyourselfie jouw beste selfie met de tag #rainbowyourselfie en geef diversiteit een gezicht! De origineelste foto, gekozen door een professionele jury wint een GoPro met headset en een volledige dag workshops op school. Go go Rainbow!

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Comments are closed.