Arie Boomsma gaat op zoek naar het antwoord op de vraag waarom er zo weinig jonge moslim-homo’s uit de kast komen. Na meerdere seizoenen van ‘KRO’s Uit de Kast’  blijkt dat het erg moeilijk is voor moslimjongeren om voor hun homoseksualiteit uit te komen. Wat is daar de reden voor? Schamen ze zich? Zijn ze bang en voor wie dan?

Ondanks dat er steeds meer aandacht aan dit onderwerp wordt besteed, blijft de angst onder de jonge moslims groot. In deze speciale aflevering van KRO’s NIET Uit de Kast gaat Arie in gesprek met jonge moslims in de hoop duidelijkheid hierover te krijgen. Ook spreekt hij met een Imam over dit onderwerp en ontmoet hij een Marokkaanse jongen die in het geheim een homoseksuele relatie heeft.
Get Adobe Flash PlayerAls het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.