Uit de kast blikt terug

Arie zoekt een aantal deelnemers op om bij te praten. Hoe is het ze vergaan na hun coming out? Hoe kijken ze terug op de afgelopen periode? Zijn ze nu eindelijk zichzelf? Accepteert iedereen het in de omgeving? Arie gaat op bezoek bij Carlijn, die de liefdes van haar leven heeft ontmoet en nu zelfs gaat trouwen. Ook spreekt Arie met Derk Anne over zijn twijfels rond het wel of niet mogen hebben van een vriend. En hij ontmoet Frans die altijd dacht hetero te zijn maar nu al een jaar dikke verkering heeft met een jongen én Arie zoekt Antilliaanse Robert op, wiens familie het nog steeds lastig vindt dat hun zoon homo is.

Get Adobe Flash PlayerAls het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: ,