Kjeld (17) woont in Assen samen met zijn moeder en broertje. Hij is gek op paardrijden en is daar ook best goed in. Hij rijdt regelmatig wedstrijden. Hij werd op school veel gepest, maar het paardrijden was zijn uitlaatklep. In die periode worstelde hij erg met zijn gevoelens. Toch weet hij het eigenlijk al jaren; hij valt op jongens. Maar durfde dit aan niemand te vertellen, zelfs niet aan zijn moeder met wie hij bijna dagelijks in de stal te vinden is. Kjeld is bang om zijn nieuwe vriendengroep kwijt te raken en zijn ouders teleur te stellen. Toch kiest hij nu voor zichzelf en kan het niet langer voor zich houden. Gesteund door Arie besluit hij de stap te wagen en gaat hij het eindelijk vertellen aan zijn ouders en aan zijn vriendengroep…

Get Adobe Flash PlayerAls het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.