Lotte (18) woont en studeert in Utrecht. Muziek maken is haar lust en haar leven en ook een grote uitlaatklep. Ze speelt gitaar in een band. Regelmatig schrijft ze haar gevoelens op papier, maar die teksten verdwijnen dan meestal weer in de prullenbak, bang dat iemand ze leest. Ze heeft altijd al geweten dat ze op vrouwen valt maar heeft haar gevoelens ver weg gestopt in de hoop dat het misschien ‘over zou gaan’, wat niet gebeurde. Daten met jongens veranderde ook niks aan haar gevoelens voor meisjes. Met veel moeite heeft ze onlangs twee vriendinnen verteld dat ze op meisjes valt. Lotte is nu klaar voor de volgende stap. Ze ziet er als een berg tegenop, maar wil er nu eindelijk open over kunnen zijn. Met behulp van Arie gaat ze haar grote geheim eindelijk delen met haar ouders en haar bandleden.

Get Adobe Flash PlayerAls het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.