“Hors les Murs” vertelt het liefdesverhaal van twee homoseksuele muzikanten. Het verhaal gaat over Paulo, pianist en een Albanese immigrant Ilir, bassist bij een grungy rockgroepje. Paulo verlaat zijn vrouw voor Ilir. De aanvankelijk passionele relatie maakt voor Paulo al snel plaats voor wanhoop wanneer Ilir plots verdwijnt zonder enig spoor na te laten. Tot Paulo zijn geliefde terug vindt in een Franse gevangenis.
Een film origineel verhaal, knappe cast die goed onthaald werd op het filmfestival van Cannes, is nu te zien op het Filmfestival Oostende. Op maandag 10 september zal de cast aanwezig zijn op de avant-première!

Filmfestival Oostende (FFO) vindt plaats van 7 tot en met 15 september. Net na de zomer, klaar om de nieuwtjes in de filmwereld te ontdekken. Het festival staat terug garant voor de presentatie van de nieuwste avant-premières van nationale en internationale publieksfilms en brengt terug heel wat auteurscinema. Daarnaast heeft FFO ook ruime aandacht voor talent van eigen bodem via premières en talkshows.
Wegens groot succes vorig jaar nemen wij dit jaar het concept “Filmcafé on tour” opnieuw op in ons Filmfestival-programma. Voor het derde jaar op rij zet het Filmfestival de Vlaamse filmwereld in de bloemetjes met het Gala van de Vlaamse Filmprijzen.

 

Meer info

www.filmfestivaloostende.be

 

WIN!

Jong & HiB vzw mag 4 duotickets weggeven voor de filmvoorstelling van maandag 10 september in Oostende, in aanwezigheid van de cast. Het enige wat je hoeft te doen is ons een mail te sturen met je naam, adresgegevens en geboortedatum.