Kinderen gezocht

Jong & HiB vzw zoekt (groot)ouders met kinderen tussen 6 en 10 jaar oud, die vrij zijn op zondag 23 september. De kinderen nemen deel aan een groot vragenfeest over liefde, vriendschap en seks, waarbij ze om ter meeste relevante vragen stellen. De vragen komen in een echt boek dat we in opdracht maken voor een gekende uitgeverij. Aan de hand van een geanimeerde workshop onder professionele begeleiding ronselen we vragen over het thema.

Het kind (tussen 6-8 jaar en tussen 8-10 jaar) met de meeste vragen gaat naar huis met één van de twee Fun-waardebon van vijftig euro. We zijn vooral op zoek naar 8+, maar jonger kan nog aansluiten bij de groep. Interesse? Stuur snel een mail voor meer informatie.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)