Trans(gender) is een project van het Antwerpse Regenbooghuis voor mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen, transgenderisten, transen, travesties, transeksuelen, cross-dressers, drag queens en -kings, … kortom voor een divers publiek van transgenders. Diversiteit dragen ze bij dit project dan ook hoog in de vaandel. Ze willen het taboe rond het transgenderthema én de in de samenleving geldende genderstereotypen doorbreken.

Jong & HiB gaf de publicatie ‘Mijn iks-ij doet koekoek!’ uit en de auteur zal uit het boekje twee maal op zaterdag 2 juni voorlezen in het kader van ‘Transgender in stadsbibliotheek Permeke’  op zaterdag 2 juni 2012, 11:00 tot 15:00 uur. Het project gaat door in caravans in de tuin van de bibliotheek.

Film, poëzie en literatuur… getuigenissen, lezingen en beeld… een dag vol “trans” doorheen stadsbibliotheek Permeke. (Openbare bibliotheek Permeke, De Coninckplein 26, 2060 Antwerpen)

Meer info?

http://www.hetrozehuis.be/node/68