Uit de kast op het platteland

Frans (18) weet pas sinds een paar maanden dat hij homo is. Voor die tijd was hij zich nergens van bewust. Hij had zelfs korte tijd verkering met een meisje en dacht hetero te zijn. Totdat hij een hele leuke jongen tegenkwam in de discotheek, die hem op de feiten drukte. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Sindsdien zijn de remmen los bij Frans. Alleen… op zijn beste vriendin na, weet nog niemand dat hij homo is. Zijn examenfeest is voor Frans het moment om het zijn ouders en zijn allerbeste vrienden te vertellen…
Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

 

Wil jij deelnemen aan de Vlaamse versie van dit programma?

Lees dan de oproep

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: