Daan (19) weet al sinds zijn dertiende dat hij op jongens valt, maar hij heeft het lange tijd ontkend. Toen hij zestien was kreeg hij een vriendinnetje. Hij vond haar echt heel leuk, maar twijfelde ook. Eigenlijk wist hij toen ook al dat hij op jongens viel, maar hij zat nog in een fase dat hij het van zichzelf niet wilde weten. Tegen zijn vrienden vertelt hij steeds dat hij het wel prima vind als vrijgezel. Maar van binnen ‘wordt hij helemaal gek’ als hij de leugens nog langer vol moet houden. Steeds weer die vragen ‘hoe het met de meisjes is’, en dan de opmerkingen over homo’s. Daans grootste hobby is voetbal. En hij wil nu eindelijk eerlijk zijn naar zijn voetbalteam, maar vindt dat wel heel eng. Hoe reageren zijn voetbalvrienden?
Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

Wil jij deelnemen aan de Vlaamse versie van dit programma?

Lees dan de oproep