Uit de kast bij lesbische ouders

Kelian (20) is student bedrijfskunde aan de universiteit en lid van een studentenvereniging. Een wereldje waar het, volgens hem, vooral gaat om feesten, bier drinken en vrouwen ‘regelen’. Kelian is actief lid en vindt het allemaal prachtig. Maar terwijl zijn clubgenoten achter de meiden aan zitten is het voor Kelian een paar maanden geleden duidelijk geworden: hij valt op jongens. Er is alleen nog niemand die dit weet.

Kelian houdt de schijn al lange tijd op, feest en drinkt net zo hard als zijn mede studenten en komt zelfs wel eens met een meisje thuis. Maar daar is hij nu klaar mee. Met zijn 21ste verjaardag in het vooruitzicht is het voor Kelian tijd om eerlijk te zijn, naar zichzelf, naar zijn vrienden van de studentenvereniging en naar zijn beide moeders. Zelfs terwijl zijn eigen ouders homoseksueel zijn, vindt hij het moeilijk om hierover met ze te praten.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)