Folder geeft overzicht van Brugse holebi-organisaties

Op initiatief van Jong & HiB zijn alle organisaties die een directe link hebben met CGSO huis, samengebracht in één folder. Deze kreeg als titel Holebi & Transgender organisaties in Brugge.

CGSO vzw, Jong & HiB vzw, LezBruges, Stukje Anders, Out of Side en Polaris vzw worden voorgesteld in een frisse en uitdagende vormgeving. Het mini-project kreeg de financiële steun van het provinciale regenbooghuis Polaris.

De folder is in hoofdzaak bedoeld om de minder gekende en opstartende initiatieven rond het CGSO huis, van een fysieke communicatiedrager te voorzien, mee te liften op elkaars naambekendheid, wegwijs worden in elkaars doelpubliek en de ruime variatie van elkaars inhoudelijke accenten te kennen. Elk initiatief stelt zichzelf voor.

De folder zal in hoofdzaak via de organisaties en lokale welzijncentra verspreid worden, die vaak het bos door de bomen niet zien. Deze overzichtelijke folder is dan ook een goede leidraad voor onthalers en vormingswerkers, om jongeren en ouderen die holebi en/of transgender zijn te kunnen doorverwijzen naar de gespecialiseerde organisaties en initiatieven die de stad rijk is.

De folder is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

 

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: , , , , , , ,