Transgender filmfestival

Van 1 tot 5 juni 2011 vindt het TranScreen Amsterdams Transgender Filmfestival plaats. TranScreen is de opvolger van het Nederlands Transgender Filmfestival.

Met een programma dat zich uitstrekt over vijf dagen en ruim twintig films is TranScreen één van de grootste transgender filmfestivals van de wereld. Het festival brengt uitdagende filmproducties uit de hele wereld met één gemeenschappelijk thema: genderdiversiteit.

Daarnaast zijn er verschillende lezingen en wordt er kunst tentoongesteld van en over transgenderpersonen. Het festival vindt plaats in De Balie in Amsterdam. Meer informatie vind je op www.transcreen.nl.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)