Op 23 maart komt de Italiaanse film Mine Vaganti uit, een bitterzoete komedie over een ontwrichte familie, homoseksualiteit en vrijheid die het probleem rond coming out op een lichtvoetige manier aanpakt.

Het verhaal

Tomasso Cantone is de jongste telg van een grote, traditionele familie van pastamakers in Puglia, in het zuiden van Italië. Hij leidt een comfortabel leventje in Rome, heeft de ambitie om schrijver t e worden en woont samen met zijn vriend Marco – een leven waar zijn conservatieve familie niet van op de hoogte is. Als zijn vader hem vraagt om terug te keren naar Lecce om er mee te werken in het pastabedrijf, besluit Tomasso, die daar helemaal geen zin in heeft, om uit te komen voor zijn homoseksualiteit. Hij hoopt dat hij op die manier aan zijn verplichtingen kan ontkomen. Maar tijdens het familiediner worden zijn plannen gedwarsboomd door zijn broer Antonio. Tomasso belandt onverwacht in een situatie die hij te allen prijze had willen vermijden.

Waar?

Mine Vaganti is te zien vanaf 23/03/2011 in:
Cinema Cartoon’s – Antwerpen
Studio Skoop – Gent
Vendôme – Brussel
Les Grignoux – Luik

Win

Jong & HiB mag 10 vrijkaarten weggeven voor deze filmvoorstelling.
Stuur ons een mailtje
o.v.v. Mine Vaganti.

Voor meer informatie

www.abc-distribution.be