Ikvrijwillig in Brugge

Naar aanleiding van “de week van de vrijwilliger” organiseert het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw in samenwerking met tal van andere vrijwilligersorganisaties en 5 stedenĀ  op ZATERDAG 5 MAART 2011.

Het evenement zal gelijktijdig lopen in de 5 provinciale Vlaamse hoofdsteden respectievelijk Antwerpen, Gent, Brugge, Hasselt en Leuven. Een evenement om ALLE VRIJWILLIGERS in de spotlight te zetten, wat we ook letterlijk van plan zijn. Alle mensen die zich inzetten voor de medemens gaan wij extra in de kijker zetten. Alsook nieuwe vrijwilligers motiveren in een project te stappen. Iedereen is dus welkom!

Zaterdag 5 MAART 2011 JAN GAREMIJNZAAL (HALLETOREN) BRUGGE

*FEESTELIJKE VRIJWILLIGERSBEURS | 13 U – 16.30 U
*PRIJS JONGSTE / OUDSTE VRIJWILLIGER
*GRATIS DRINK (Brugse Zot) | 16.30 U – 17.30 U

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: ,