Steeds meer Afrikaanse homo’s in Brugge

Het aantal homo’s uit Afrikaanse landen neemt de laatste maanden toe in Brugge. Het CGSO TeamĀ  krijgt steeds meer zwarte homo’s over de vloer die voor het eerst contact zoeken met anderen in eigen stad. Opvallend is dat het niet gaat over allochtone holebi’s uit Magreb-landen zoals in grootsteden vaak het geval is, maar de jongens vooral komen van Midden-Afrika en Zuidelijk Afrika. Ze hebben duidelijk de weg gevonden naar de welzijnsdienst, wat wij natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen.

De vraag om specifieke activiteiten te organiseren ligt dan ook op de Jong & HiB tafel. Homoseksuele handelingen zijn in veel Afrikaanse landen strafbaar en naar hier komen betekent dat je je eigen cultuur meebrengt, hierdoor lijkt ons een reeks specifieke activiteiten een interessante meerwaarde.

Wil je graag meehelpen? Dan kun je dat laten weten via contact

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: ,