vrijdag 11 maart  ’11 om 20u00
Kinepolis, Koningin Astridlaan 12 te Oostende

De langverwachte eerste langspeelfilm van Oostendenaar Bavo Defurne komt in maart 2011 in de zalen. Het is zo’n tien jaar geleden dat hij zijn laatste prijzen-winnende kortfilms waaronder ‘Kampvuur’ en ‘Matroos’ regisseerde. De opnames gingen voorbije zomer door, vooral in de kuststreek, waar Bavo woont.

‘Noordzee, Texas’ is een coming-of-age verhaal, gebaseerd op het boek ‘Nooit gaat dit over’ van André Sollie, dat zich afspeelt in de jaren ’70. Het draait vooral rond de dagelijkse belevenissen van Pim (rol van de 15-jarige Jelle Florizoone) die worstelt met een puberale obsessie, zijn buurjongen. De rest van de rollen worden onder andere vertolkt door Ella-June Henrard (Bo uit de gelijknamige film van Hans Herbots), Katelijne Damen, Luk Wyns en Eva van der Gucht.

Polaris West-Vlaams Regenbooghuis biedt in samenwerking met Toerisme Oostende deze film in avant-première aan in Oostende.
Na afloop van de film bieden we u een drankje aan, in het bijzijn van de regisseur en deel van de cast.

U wordt van harte uitgenodigd op dit exclusieve gebeuren.
Leden van Polaris West-Vlaams Regenbooghuis vzw kunnen gratis inschrijven.
Niet-leden zijn van harte welkom en betalen € 5,00

Inschrijven kan enkel op [email protected]
Let wel: onze gereserveerde plaatsen zijn beperkt.