Homo’s doen het rustig aan

In Friesland doen homo’s het liever wat rustiger aan

Via culturele, sportieve en creatieve/ bezinningsactiviteiten wil Gayslowdating het contact tussen single homomannen bevorderen. De sfeer tijdens de activiteiten wordt omschreven als ongedwongen, spontaan en vertrouwd. Er is ruimte voor eigen initiatief en deelnemers kunnen zelf ook activiteiten aandragen en organiseren. Kortom een mooi concept om leuke activiteiten te ondernemen en andere mannen te leren kennen.

Gayslowdating is een niet commercieel initiatief en valt onder de Stichting G-id. Er is in Nederland en België veel belangstelling voor Gayslowdating, inmiddels zijn er al bijna 1000 leden naar eigen zeggen.

Meer info

www.gayslowdating.nl

Graag willen we u vragen om dit initiatief en de activiteiten van 2011 onder de aandacht te brengen van uw lezers, leden en luisteraars!

Zie tevens www.gayslowdating.nl

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: