In Friesland doen homo’s het liever wat rustiger aan

Via culturele, sportieve en creatieve/ bezinningsactiviteiten wil Gayslowdating het contact tussen single homomannen bevorderen. De sfeer tijdens de activiteiten wordt omschreven als ongedwongen, spontaan en vertrouwd. Er is ruimte voor eigen initiatief en deelnemers kunnen zelf ook activiteiten aandragen en organiseren. Kortom een mooi concept om leuke activiteiten te ondernemen en andere mannen te leren kennen.

Gayslowdating is een niet commercieel initiatief en valt onder de Stichting G-id. Er is in Nederland en België veel belangstelling voor Gayslowdating, inmiddels zijn er al bijna 1000 leden naar eigen zeggen.

Meer info

www.gayslowdating.nl

Graag willen we u vragen om dit initiatief en de activiteiten van 2011 onder de aandacht te brengen van uw lezers, leden en luisteraars!

Zie tevens www.gayslowdating.nl