Stemmen Homo Top 100 begonnen
Zevende editie megaparty op woensdag 10 november in Red & Blue

ANTWERPEN – Vanaf vrijdag 15 oktober kan iedereen weer stemmen voor zijn of haar favoriete holebi-hits aller tijden.
Hetero of holebi, Vlaming, Waal, Brusselaar of zelfs Hollander: Surf naar website www.homotop100.be en kies 10 songs uit de longlist van meer dan 600 nummers.

De nummers één van de afgelopen jaren waren Porselein van Yasmine, Soldiers Of Love van Liliane Saint-Pierre en Dancing Queen van ABBA.
Songs als Diva (Dana International), Diep (Get Ready!), Vogue (Madonna) en Like The Way I Do (Melissa Etheridge) haalden elk jaar de lijstlijst.

Bart Kaëll en zijn boten
Enkel in 2006 gold dit niet voor Zeil Je Voor Het Eerst van Bart Kaëll. Benieuwd wat het nu met deze song zal geven. Seppe Geerts van jongerenvereniging Wel Jong Niet Hetero: “Ook wordt het uitkijken naar de notering van De Marie-Louise, die andere superhit van de oersympathieke Oost-Vlaming.”
“Het is duidelijk dat Bart iets met boten heeft,” zegt Geerts. “Maar nog meer met Luc Appermont natuurlijk. We willen ze hierbij alletwee hartelijk uitnodigen voor de jaarlijkse party. Die heeft op woensdag 10 november plaats in Red & Blue.”

Homo Top 100-party op woensdag 10 november
De stemmenslag wordt feestelijk afgesloten in de Antwerpse danstempel Red & Blue. Homo Top 100 is het ultieme verbroederingsfeestje: Breng als holebi al je hetero’s mee. Kom als hetero af met al je holebi-vrienden.
Op de avond voor Wapenstilstand zal voor het zevende jaar een uitzinnige menigte worden verwelkomd. De deuren gaan open om 22 uur. De toegangsprijs bedraagt 8 of 10 euro. Er is geen voorverkoop. Wees dus op tijd. Want vol is vol.

Geerts over Homo Top 100: “Zelfrelativering loopt als een rode draad doorheen Homo Top 100. Clichés mogen zeker in de verf worden gezet. En kitsch en glitter, daar mag al eens mee gelachen worden.”

Meer info: www.homotop100.be