Grootse openingsavond in de stadsschouwburg te Leuven op dinsdag 9 november 2010.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Heel wat Vlaamse Holebi’s hebben hun medewerking reeds toegezegd: Sven Pichal, Karolien Debecker, Timo Descamps, Truus Druyts, Will Ferdy en Lieven Debrauwer. En deze mensen komen niet enkel om te praten, er zal uiteraard ook gezongen worden. Kortom het wordt een hele show met alles erop en eraan. Jazeker, naderhand is iedereen welkom op de receptie. Noteer dus zeker deze datum: dinsdag 9 november 2010  in de Stadsschouwburg te Leuven.

Dit wordt een feestjaar en zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. Van 9 tot 26 november 2010 plannen we meer dan 50 voorstellingen en 4 toneelavonden. Nieuwe films uiteraard maar er wordt ook extra aandacht geschonken aan hernemingen van films. Precies zoals we vorig jaar beloofd hadden en waarbij jij mee hebt kunnen kiezen. Bovendien gaan we de volledige nieuwe reeks van the L word op het programma plaatsen, nu op groot scherm in een bioscoopzaal.