Film Avril vanavond op tv

Avril kreeg van de Jong & HiB filmbezoekers in Lumière, de publieksprijs voor beste holebifilm. Deze Franse realistische film is te zien vrijdagnacht 8 oktober om 00u30 – 2u30 op Nederland 2. (tijd om jullie digicorder te programmeren!)

Verhaal

De jonge non Avril is opgegroeid in het klooster. Ze staat op het punt haar eeuwige geloften af te leggen wanneer ze verneemt dat ze ergens een tweelingbroer heeft rondlopen. Avril besluit haar broer te zoeken. Ze komt terecht in de Camargue voor twee weken vakantie met drie jongens. Inspirerend en integer zit het verhaal vol vragen, verwachtingen, emoties en antwoorden.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Trefwoorden: ,