Online databank met deskundigen van allochtone afkomst

De Federatie van Vooruitstrevende Verenigingen (www.cdfvzw.be) , de Federatie van Zelforganisaties Vlaanderen (www.fzovl.be) , het Vrouwen Overleg Komitee (www.vrouwendag.be) en het Masereelfonds (www.masereelfonds.be) slaan de handen in elkaar en werken aan een permanent raadpleegbare databank, bedoeld voor het brede middenveld, waarin personen van allochtone afkomst vermeld staan, die competent zijn in de meest uiteenlopende sectoren, en hun kennis of passie willen delen met anderen. De bedoeling is dat het middenveld deze mensen kan uitnodigen om te zetelen in een panelgesprek, in een ronde tafel, in een vraaggesprek, een workshop, om een lezing te verzorgen, een getuigenis af te leggen, kortom… om een bijdrage te leveren in hun activiteitenaanbod.

Werk mee aan de opbouw van de databank! Uw medewerking is broodnodig.

Wil u zelf over bepaalde onderwerpen iets kwijt? Dan heeft U twee mogelijkheden:
U kan zich onmiddellijk registreren op de website en uw gegevens invullen. Ga daarvoor naar de shortcut: ‘Ik meld me aan als deskundige’.

Of, U kan eerst de vragenlijst invullen op een excel file, bewaren op uw computer en U later registreren. Ga daarvoor naar de shortcut: ‘Ik wil de vragenlijst downloaden om me achteraf te registreren

Of kent u iemand die zijn/haar passie wil delen met anderen? Download dan hier de vragenlijst en stuur door naar mogelijk geinteresseerde deskundigen, of vraag zich onmiddellijk te laten registreren op onze website!